Načini kako doći do vize ako ste hrvatski državljanin

Provjerili smo popis zemalja izuzetih od obveze posjedovanja vize za Vijetnam, no nismo pronašli Hrvatsku, stoga hrvatski državljani moraju imati vizu za putovanje u Vijetnam.

Ovo su dvije glavne mogućnosti kako dobiti vijetnamsku vizu:

1. Ishođenje vize pri vijetnamskom veleposlanstvu ili konzulatu:

Trenutno ne postoji vijetnamsko veleposlanstvo ili konzulat u Hrvatskoj. Vijetnamsko veleposlanstvo u zemljama koje su blizu Hrvatskoj nalaze se u: Austriji, Mađarskoj i Italiji.

Ako niste u mogućnosti posjetiti vijetnamsko veleposlanstvo u nekoj od susjednih zemalja, preporučuje se da podnesete zahtjev za pismo prethodnog odobrenja vize preko interneta, a vizu preuzmete po dolasku u međunarodnu zračnu luku u Vijetnamu.

Načini kako doći do vize ako ste hrvatski državljanin

2. Kako dobiti vizu, a da ne odlazim u vijetnamsko veleposlanstvo? Jeste li čuli kada za vizu u zračnoj luci????

Ova mogućnost je najpoželjnija jer je brza, jednostavna i praktična. Koraci koje morate slijediti kada vizu tražite preko interneta:

– korak – Posjetite www.vijetnamviza.com da ispunite prijavni obrazac.

– korak – Potvrdite i platite pristojbu.

– korak – Primite svoju e-vizu ili pismo odobrenja vize e-poštom, ispišite primjerak koji ćete predočiti pri ulasku u Vijetnam. Obično je potrebno 1 – 2 radna dana da dobijete pismo odobrenja vize e-poštom. Dostupna je i žurna usluga uz dodatnu naknadu.

Po dolasku u međunarodne zračne luke u Vijetnamu ugledat ćete ured za izdavanje viza. Taj je ured smješten ispred šaltera za kontrolu putovnica. Pođite do šaltera, predočite svoju putovnicu (ili valjane putne isprave) + svoje pismo odobrenja vize + svoj prijavni obrazac za vijetnamsku vizu, te pričekajte da vas pozovu da platite viznu pristojbu i da natrag dobijete svoju putovnicu s istaknutom vizom.

Za više informacija molimo pročitajte “gdje preuzeti vizu u zračnoj luci”.

Tag: Viza Vijetnam

U skladu s propisima sporazuma sklopljenih između Vijetnama i SAD-a, jednogodišnja viza za višekratne ulaske u zemlju odobrava se državljanima SAD-a uz uvjet od najviše 90 dana boravka po ulasku u Vijetnam.
eVIZA Vijetnam

Elektronička vijetnamska viza

TURISTIČKA VIZA U ZRAČNOJ LUCI

Ishodite pismo odobrenja vize kako biste mogli preuzeti svoju vijetnamsku vizu po dolasku u vijetnamske međunarodne zračne luke (samo za međunarodne letove).

POSLOVNA VIZA U ZRAČNOJ LUCI

Ishodite pismo odobrenja vize kako biste mogli preuzeti svoju vijetnamsku vizu po dolasku u vijetnamske međunarodne zračne luke (samo za međunarodne letove).

VEĆ OD 6 USD/PO OSOBI
Bez rizika:
Jamčimo 100% povrat novca.
Bez gnjavaže:
Ne trebate slati putovnicu. Nema čekanja u redu u veleposlanstvu.
Brzina:
Vrijeme obrade unutar 24 sata.
Dostupnost:
100% preko internta. Pošaljite zahtjev i primite pismo u e-poruci.
PRIJAVITE SE ZA VIJETNAMSKU VIZU
  • loading..
  • loading..
  • loading..
  • loading..
  • loading..